Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

SONAX Xtreme Mbrojtës me Bazë Keramikën - 257400

SONAX Xtreme Mbrojtës me Bazë Keramikën - 257400

SONAX Xtreme Mbrojtës me Bazë Keramikën - 257400

Produkti mbron sipërfaqet e trajtuara nga papastërtitë rrugore, insektet dhe të tjerat. Pastrimi i veturës bëhet shumë i lehtë pasi që produkti aplikohet në sipërfaqe. Sipërfaqeve i jep shkëlqim të thellë. Teknologjia e fundit SI Carbon lë sipërfaqet e buta dhe zgjatë shkëlqimin e saj. Në rast se më heret keni aplikuar mbrojtës me bazë keramikën, produkti i zgjatë efektin edhe më shumë.

Çmimi i rregullt €18,00
Çmimi i rregullt €14,40 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €18,00
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota