Kalo te informacioni i produktit
1 e 7

Sonax Xtreme Interior Detailer 750ml - 220400

Sonax Xtreme Interior Detailer 750ml - 220400

Sonax Xtreme Interior Detailer 750ml - 220400

Heq papastërtinë, lehtësisht dhe butësisht të lehtë nga veshja e brendshme, kabinat, ulëset e veshur me susta, rreshtimi i automjeteve etj., Pa lënë mbetje. Mban pamjen e të gjitha sipërfaqeve të tilla si plastike, lëkure, gome, metal. Mos e përdorni në dritare, radio, apo në paisjen e navigimit.
Çmimi i rregullt €11,15
Çmimi i rregullt €8,92 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €11,15
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota