Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

SONAX Xtreme Gell për Shkëlqimin e Gomave - 235241

SONAX Xtreme Gell për Shkëlqimin e Gomave - 235241

SONAX Xtreme Gell për Shkëlqimin e Gomave - 235241 SONAX Xtreme Gell për Shkëlqimin e Gomave Formula inovative e gellit mirëmban dhe në të njëjtën kohë mbron gomën nga plasaritjet, çarjet dhe humbja e ngjyrës. Zgjat për disa javë. E mjaftueshme për më së paku 30 goma.
Çmimi i rregullt €24,99
Çmimi i rregullt €24,99 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €24,99
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota