Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

SONAX Wax për biçikleta 300ml - 833200

SONAX Wax për biçikleta 300ml - 833200

SONAX Wax për biçikleta 300ml - 833200

Produkti në mënyrë efikase mbron pjesët e ngjyrosura, pjesët metalike, pjesët e ngjyrosura, ngjyrën matt si dhe karbonin e vendosur në biçikletë i cili i reziston motit. Prodhon një shtresë mbrojtëse për sipërfaqet. Zvogëlon ngjitjen e papastërtive dhe pluhurit. Mund të përdoret edhe për e-biçikleta.

Çmimi i rregullt €6,99
Çmimi i rregullt €5,59 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €6,99
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota