Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

SONAX Ujë për Xhama Beast -20 °C - 135441

SONAX Ujë për Xhama Beast -20 °C - 135441

"SONAX Ujë për Xhama Beast -20 °C
SONAX Ujë për Xhama Beast -20 °C ka fuqi shtesë dhe një aromë moderne për pastrimin e xhamave gjatë stinës së Dimrit. Ka dukshëm konsumim më të vogël i cili arrin përformancën maksimale në kohën më të shkurtër - për më shumë siguri në trafik. I përshtatshëm për të gjitha veturat. Nuk dëmton ngjyrën e veturës dhe plastikat. Me glicerinë. Mban gomën e fshesave të veturës të zhdërvjellët."

Çmimi i rregullt €9,99
Çmimi i rregullt €6,39 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €9,99
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota