Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Sonax Ujë për Xhama -20°C 5L

Sonax Ujë për Xhama -20°C 5L

Ujë për larjen e xhamave. Parandalon formimin e akullit në rezervarin e ujit të xhamave, mbron gypat dhe pipat nga të cilat depërton uji i xhamave nga ngrirja dhe shkrin akullin në xham dhe pastron atë. Nuk dëmton ngjyrën e veturës, kromin, gomën ose plastikën.

Çmimi i rregullt €11,20
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €11,20
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota