Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

SONAX SX90 PLUS - 474400

SONAX SX90 PLUS - 474400

SONAX SX90 PLUS - 474400 Zgjidhës i problemeve për secilën veturë, hobi, shtëpi, punë dhe garazh. Më së miri përdoreni ta pastroni pjesët e ndryshkura duke iu shmangur korrozionit të mëtutjeshëm. Në mënyre efikase largon zhurmat, kërcitjet dhe mbron lubrifikon dhe ruan pjesët delikate. Po ashtu rekomandohet për pastrimin dhe mirëmbajtën e armëve, mjeteve mekanike dhe makinave. I përshtatshëm si pastrues i kontaktit në sistemin e ndezjes. Largon lagështinë mban kontaktet elektronike të pastra dhe parandalon rrjedhjet e energjisë elektrike. Shkrin dhe heq mbetjet e katranit , ngjitësve si dhe etiketave të çmimeve.
Çmimi i rregullt €7,89
Çmimi i rregullt €6,31 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €7,89
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota