Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Sprej Silikon

SONAX Sprej Silikon

Mund të përdoret si lubrifikant dhe lirues i cili është i bazuar në vajin e silikonit. Lubrifikon, mirëmban dhe ruan plastikën, gomën, drurin dhe metalin. Eliminon zhurmat që kërcasin. Shtresa e silikonit mban larg ujin dhe veçanërisht ruan sipërfaqet e gomës nga humbja e zhdërvjellësisë, ngjitja dhe ngrirja. Nuk përmban vajra minerale apo yndyrna. I reziston temperaturave nga -35°C deri në 250°C. Mund të aplikohet nga secili kënd. Me “Easy Spray”: Sistemi i dyfishtë sprucues lejon të arrihen edhe pikat më të vështira pa e ndërruar sprucuesin.

Çmimi i rregullt €12,50
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €12,50
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota