Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Sfungjer për Polirim me Lëkurë Qengji 133 - 493141

SONAX Sfungjer për Polirim me Lëkurë Qengji 133 - 493141

SONAX Sfungjer për Polirim me Lëkurë Qengji 133 - 493141

Lesh i trashë dhe i cilësisë së lartë për lustrim profesional me një makinë lustrimi. Përmirësohet
efikasiteti i prerjes së llaqeve gërryes dhe në të njëjtën kohë ul temperaturën e lustrimit. Velcro
fiksimi mundëson ndërrimin e shpejtë të nënshtresës.

Çmimi i rregullt €13,45
Çmimi i rregullt €10,76 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €13,45
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota