Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Sfungjer për Polirim i Kuqe 165 Dual Action Sfungjer (i fortë) - 493441

SONAX Sfungjer për Polirim i Kuqe 165 Dual Action Sfungjer (i fortë) - 493441

SONAX Sfungjer për Polirim i Kuqe 165 Dual Action Sfungjer (i fortë) - 493441 SONAX Sfungjer për Polirim i Kuqe 165 Dual Action Sfungjer i fortë me pore të formuara mirë për makinë polirimi pa-Hologram për polirimin e veturave me ngjyrë të turbullt dhe pak të humbur, duke përdorur polirat me pak efekt abraziv. Diametri 160mm. Me ngjitësin prapa siguron lëvizje jashtëzakonisht të mirë. E rekomanduar të përdoret me SONAX Polir dhe Wax Profesional NanoPro dhe Sonax Perfect Finish Profesional.
Çmimi i rregullt €12,50
Çmimi i rregullt €10,00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €12,50
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota