Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

SONAX Sfungjer për Polirim i Kuqe 143 Dual Action Sfungjer (i fortë) - 493400

SONAX Sfungjer për Polirim i Kuqe 143 Dual Action Sfungjer (i fortë) - 493400

SONAX Sfungjer për Polirim i Kuqe 143 Dual Action Sfungjer (i fortë) - 493400 SONAX Sfungjer për Polirim i Kuqe 143 Dual Action Sfungjer i fortë me pore të formuara mirë për makinë polirimi pa-Hologram për polirimin e veturave me ngjyrë të turbullt dhe pak të humbur, duke përdorur polirat me pak efekt abraziv. Diametri 160mm. Me ngjitësin prapa siguron lëvizje jashtëzakonisht të mirë. E rekomanduar të përdoret me SONAX Polir dhe Wax Profesional NanoPro dhe Sonax Perfect Finish Profesional.
Çmimi i rregullt €10,00
Çmimi i rregullt €8,00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €10,00
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota