Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

SONAX Sfungjer për Polirim e hirit 160 (Ekstra e butë) – Sfungjer Anti-Hologram - 493241

SONAX Sfungjer për Polirim e hirit 160 (Ekstra e butë) – Sfungjer Anti-Hologram - 493241

SONAX Sfungjer për Polirim e hirit 160 (Ekstra e butë) – Sfungjer Anti-Hologram - 493241 Sfungjer ekstra i butë me pore të formuara mirë për përfundim të polirimit Pa-Hologram. Për polirimin e veturave me ngjyrë të re apo sapo të ngjyrosur. Për makina polirimi duke përdorur polirat me pak efekt abraziv. Diametri 160mm. Me ngjitësin prapa siguron lëvizje jashtëzakonisht të mirë. E rekomanduar të përdoret me SONAX Polir dhe Wax Profesional NanoPro dhe Sonax Perfect Finish Profesional.
Çmimi i rregullt €7,50
Çmimi i rregullt €6,00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €7,50
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota