Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

SONAX Profiline Polir EX 04-06 - 242300

SONAX Profiline Polir EX 04-06 - 242300

SONAX Profiline Polir EX 04-06 - 242300 Polir me rërë(zall) abrazive inovative për makina polirimi orbitale. Largues i gërrithave optimal. Prodhon një shkëlqim të përkryer pa Hologram. Largon shenjat nga letrat gërrithëse P2000. Ideale për polirim me një dorë, pa hologram. Po ashtu për largimin e shenjave nga veturat e sapo ngjyrosura. Pa silikon dhe nuk shkakton shumë pluhur.
Çmimi i rregullt €35,00
Çmimi i rregullt €28,00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €35,00
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota