Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

SONAX Profiline Perfect Finish 4/6 - 224300

SONAX Profiline Perfect Finish 4/6 - 224300

SONAX Profiline Perfect Finish 4/6 - 224300 Polir pa silikon për polirimin profesional të veturës pas sanimit të dëmeve të ngjyrës apo pas aplikimit të dorës së parë dhe të dytë të polirimit. I krijuar veçanërisht për përdorim profesional, për polirim me një hap, pas sanimit të dëmeve të ngjyrës si mbyllja e pluhurit në një vend apo humbja e ngjyrës. Nano-Abrasivët special mundësojnë eliminimin efekt të gërvishtjeve me shkëlqim optimal pa shkaktuar holograme apo njolla e verdha në sipërfaqe të veturës.
Çmimi i rregullt €49,99
Çmimi i rregullt €39,99 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €49,99
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota