Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Profiline Paint Prepare – Parapërgatitës i Ngjyrës - 237300

SONAX Profiline Paint Prepare – Parapërgatitës i Ngjyrës - 237300

SONAX Profiline Paint Prepare – Parapërgatitës i Ngjyrës - 237300 Për monitorimin e shpejtë e rezultateve të polirimit p.sh. Në mes fazave të përfundimit. Largon depozitat me yndyrë dhe silikon nga polirimi paraprak. Mundëson pamjen e defekteve të polirimit si hologrami etj.
Çmimi i rregullt €11,25
Çmimi i rregullt €9,00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €11,25
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota