Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Sonax Profiline Largues i Shenjave te Ujit - 275300

Sonax Profiline Largues i Shenjave te Ujit - 275300

Sonax Profiline Largues i Shenjave te Ujit - 275300

Lani dhe thani automjetin përpara përdorimit.
Në varësi të shkallës së ndotjes, aplikojeni direkt në pikat e ujit, lëreni për një kohë të shkurtër dhe fshijeni me një leckë mikrofibre ultra të hollë (450700). Nëse ka njolla të vogla në ujë, spërkatni produktin në një leckë dhe fshijeni sipërfaqen.
SHËNIM: Mos e përdorni në rrezet e diellit direkte ose në sipërfaqe të nxehta. Mos lejoni të thahet.

Çmimi i rregullt €18,99
Çmimi i rregullt €15,19 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €18,99
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota