Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

SONAX Profiline Hybrid Coating CC One 50 ml - 267000

SONAX Profiline Hybrid Coating CC One 50 ml - 267000

SONAX Profiline Hybrid Coating CC One 50 ml - 267000 SONAX Profiline Hybrid Coating CC One Risi, mbrojtës afatgjatë i cili aplikohet me një hap, thjeshtë dhe sigurt. Apliko/fshij/përfundo. Një reaksion kimik siguron produktin të bëjë mbrojtje të pastër dhe afatgjate – deri në 15 muaj. Intensifikisht përforcon thellësinë e ngjyrës, veçanërisht ngjyrave të errëta dhe prodhon një shkëlqim të jashtëzakonshëm. Sipërfaqja bëhet e butë dhe nuk lejon qëndrimin e papastërtive në të. Paketimi mjafton për dy përdorime
Çmimi i rregullt €56,25
Çmimi i rregullt €45,00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €56,25
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota