Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

SONAX Profiline CUTMAX 6/4 - 246300

SONAX Profiline CUTMAX 6/4 - 246300

SONAX Profiline CUTMAX 6/4 - 246300 SONAX Profiline CUTMAX 6/4 Polir i cili vepron shpejtë me kualitet të jashtëzakonshëm për përfundimin e trajtimit në sipërfaqe. Largon gërvishtjet dhe paregullsitë tjera nga sipërfaqet e punuara më parë apo në sipërfaqet orgjinale nga fabrika. Lë vetëm minimumin e gjurmëve të procesimit dhe pothuajse asnjë mbetje të polirit (“Low Dust Technology”!). Lehtë të përdorët. Abrazivitet i lartë por njëkohësisht nuk shkakton mjegullim të ngjyrës, pa silikon dhe nuk shkakton shumë pluhur.
Çmimi i rregullt €43,00
Çmimi i rregullt €34,40 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €43,00
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota