Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Polir & Wax Me Ngjyrë Hirit - 296341

SONAX Polir & Wax Me Ngjyrë Hirit - 296341

SONAX Polir & Wax Me Ngjyrë Hirit - 296341 Polir me pigmentet e ngjyrës dhe grimca wax-i i bazuar në teknologjinë-nano. Pastron, poliron dhe bën wax-in në të gjitha ngjyrat standarde dhe metalike. Pigmentet e ngjyrës mbushin gërvishtjet dhe vendet e dëmtuara nga korrozioni. I jep forcë rrezatuese dhe e kthen thellësinë e ngjyrës, jep shkëlqim brilant dhe mbrojtje afatgjate nëpërmjet grimcave te Nano-Wax-it.
Çmimi i rregullt €5,60
Çmimi i rregullt €4,48 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €5,60
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota