Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Pjatë Mbajtëse për Sfungjerët e Polirimit - 493200

SONAX Pjatë Mbajtëse për Sfungjerët e Polirimit - 493200

SONAX Pjatë Mbajtëse për Sfungjerët e Polirimit - 493200 Pjatë Mbajtëse, e fortë me gomë të formuar mirë për makinat e polirimit me kokë M14. Për mbajtjen e sfungjerëve të polirimit , sfungjerëve të polirimit të xhamave, dhe sfungjerëve të polirimit me lëkurë qengji jo më të vogël se 125mm. Ideale për përdorimin e të gjitha polirave Profiline të SONAX-it, bashkë me sfungjerët e rekomanduar.
Çmimi i rregullt €25,25
Çmimi i rregullt €20,20 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €25,25
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota