Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Përforcues i Vajit - 516100

SONAX Përforcues i Vajit - 516100

SONAX Përforcues i Vajit - 516100 Formuluar për të ulur fërkimin dhe harxhimin në sistemin e motorit. Formulë e performancës së lartë dhe anti-fërkimit. Siguron një shtresë lubrifikuese jashtëzakonisht rezistuese në të gjitha elementet fërkuese dhe rrëshqitëse, mban viskozitetin stabil dhe mirëmban presionin e vajit edhe në temperatura të larta. Redukton konsumimin e motorit, rritë butësinë e punës së motorit dhe në mënyrë të dukshme ul konsumimin e vajit dhe karburanteve. Për motorët me benzinë dhe naftë.
Çmimi i rregullt €6,35
Çmimi i rregullt €5,08 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €6,35
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota