Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Pastrues Intensiv 25L - 626705

SONAX Pastrues Intensiv 25L - 626705

SONAX Pastrues Intensiv 25L - 626705

Detergjent alkalik i aplikueshëm universal. Në instalimet automatike të larjes së makinave mund të përdoret si shkumë, shampo, furçë pastrimi (edhe furça tekstili), pastrues buzësh dhe rul pastrimi. Heq të gjitha llojet e papastërtive, duke përfshirë yndyrën dhe vajin, shpejt, tërësisht dhe pa mbetje. Ideale për t'u përdorur në pajisjet spërkatëse dhe lavazhet e makinave vetë-shërbyese. Mund të përdoret si pastrues në formë të koncentruar (1: 1 deri në 1: 5).

Çmimi i rregullt €93,75
Çmimi i rregullt €75,00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €93,75
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota