Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Past I Siste të Klimes 400ml - 324300

SONAX Past I Siste të Klimes 400ml - 324300

SONAX Past I Siste të Klimes 400ml - 324300

Pastrues ajri SONAX ProfiLine i ripërdorshëm me sondë ( zorrë aplikimi). Pastron sistemin e kondicionimit dhe largon aromat e pakëndshme.

Për të pastruar në mënyrë efektive sistemin e kondicionimit afatgjatë, SONAX tani ofron një pastrues kondicioneri nga PROFILINE. Për ta arritur këtë, sonda vendoset direkt në avullues. Performanca e pastrimit që mund të arrihet në këtë mënyrë largon aromat e pakëndshme për një kohë të gjatë. Prodhuesi gjerman mbështetet në përbërësit biotikë që njihen gjithashtu nga një produkt i ngjashëm nga një seri private dhe arrin rezultate të pabesueshme atje.

Eliminoni aromat dhe aromat e pakëndshme me pastrimin superior të filtrit. Direkt tek avulluesi i kondicionerit!
Pastruesi i kondicionerit është projektuar për profesionistë, pasi filtri i kabinës duhet të hiqet dhe të spërkatet drejtpërdrejt në avullues.

Aplikacion:

Qasja dhe heqja e filtrit të kabinës: Pastrimi i kondicionerit duhet të kombinohet gjithmonë me ndryshimin e filtrit të kabinës. Për ta bërë këtë, qasja në filtër duhet të ekspozohet. Ai ndodhet ose brenda automjetit nën kroskotin ose i ndërtuar në pjesën e sipërme të ndarjes së motorit. Si të arrini tek ai përshkruhet në udhëzimet e montimit që zakonisht ngjiten në kabinën e filtrit. Më poshtë është një përshkrim i rastit kur filtri ndodhet nën kutinë e dorezave.

Për të arritur te avulluesi, filtri i kabinës duhet të hiqet. Për ta bërë këtë, së pari hiqni kapakun e kapakut të filtrit, pastaj hiqni filtrin. Kushtojini vëmendje drejtimit të rrjedhës së ajrit! Atëherë ju e dini se ku është avulluesi i ajrit të kondicionuar. Ana e pistë është gjithmonë jashtë! Pra, avulluesi është përballë anës së pastër.

Futja e sondës: futeni sondën në drejtim të avulluesit, më pas vendoseni në spërkatës.

Kryeni pastrimin: Spërkatni vazhdimisht pastruesin e kondicionerit PROFILINE për rreth 20-30 sekonda. Lëvizni me kujdes sondën përpara dhe mbrapa në mënyrë që avulluesi të pastrohet me agjentin e pastrimit në një zonë sa më të madhe të jetë e mundur. Prisni disa minuta dhe më pas përsëritni aplikimin. Në fund, tërhiqeni sondën plotësisht. Produkti i tepërt mund të pikojë nga kullimi i ujit të kondicionerit nën automjet.

Rimontimi: zëvendësoni filtrin e ajrit të kabinës nëse është e nevojshme dhe riinstaloni kapakun. Makina mund te perdoret normalisht menjehere. Më shumë informacion mund të gjeni në fletët e të dhënave teknike.

Rekomandohet aplikimi vjetor.

Përmbajtja: spray 400ml. zorrë aplikimi

Çmimi i rregullt €21,50
Çmimi i rregullt €17,20 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €21,50
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota