Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Multistar – 25lit. – 627705

SONAX Multistar – 25lit. – 627705

SONAX Multistar – 25lit. – 627705 Shampon shumë-qëllimësh. Pastruës me efekt të lartë për Auto Larje. Kombinimi mikroaktivë siguron fuqi pastrimi maksimal. Mund të përdoret për pastrimin e jashtëm dhe të brendshëm të veturë .E përshtatshme për të gjitha leckat dhe brushat për të krijuar shkumë. Po ashtu e përshtatshme për të gjitha sipërfaqet konvertabile si ato të tekstilit po ashtu edhe ato plastike.
Çmimi i rregullt €77,00
Çmimi i rregullt €61,60 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €77,00
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota