Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

SONAX Mirëmbajtës i Zingjirëve të Biçikletave 300 ml - 876200

SONAX Mirëmbajtës i Zingjirëve të Biçikletave 300 ml - 876200

SONAX Mirëmbajtës i Zingjirëve të Biçikletave 300 ml - 876200

Produkti, pastron, ruan dhe lubrifikon zingjirët e biçikletave, pinjonët dhe mbajtësit e zingjirëve. Siguron punë efikase të të gjitha pjesëve lëvizëse. Redukton vjetërimin. Largon lagështinë dhe ruan nga korrozioni. Nuk shkakton ngjitje të zingjirëve. Produkti mund të përdoret edhe me kokën poshtë. Me “EasySpray”: Sistemi i dyfishtë sprucues lëjon aplikim më të lehtë duke mos pasur nevojë të ndërrimin e pjesëve të shpërndarjes së produktit.

Çmimi i rregullt €6,99
Çmimi i rregullt €5,59 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €6,99
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota