Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

SONAX Mbyllës i vrimave ne Radiator (ftohës) - 442141

SONAX Mbyllës i vrimave ne Radiator (ftohës) - 442141

SONAX Mbyllës i vrimave ne Radiator (ftohës) - 442141 SONAX Mbyllës i vrimave ne Radiator (ftohës) Ndihmë e shpejtë dhe e besueshme për radiatorët e dëmtuara dhe ato që rrjedhin. Mbyll rrjedhjet dhe vrimat në sistemin e radiatorit. Përveç kësaj një formulë anti-korrozion parandalon dëmtimet që mund të shkaktohen nga mbetjet e ujit. Nuk e dëmton plastikën, plumbin ose metalin. Mund të përdorët edhe si parandalues.
Çmimi i rregullt €4,20
Çmimi i rregullt €3,36 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €4,20
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota