Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

SONAX Mbrojtes i gomës - 340000

SONAX Mbrojtes i gomës - 340000

SONAX Mbrojtes i gomës - 340000 SONAX Mbrojtes i gomës Mirëmban të gjitha pjesët me gomë. Parandalon ngrirjen e gomave përreth dyerve në dimër. Mban gomën elastike. Produkti përmban vaj silikoni të cilësisë së lartë. Mund të përdoret edhe në orenditë shtëpiake. Udhëzime për përdorim: Tundeni shishen para përdorimit. Largoni kapakun mbrojtes. Shtypeni shishen deri sa produkti të shfaqet në sfungjerin e bashkangjitur me shishen. Shpërndani produktin në mënyrë të barabartë në sipërfaqet që doni të trajtoni. Largoni mbetjet me një leckë të pastërt dhe lejoni produktin të qëndrojë në sipërfaqe. Mos e mbyllni derën në rast se e keni aplikuar në gomat rreth dyerve.
Çmimi i rregullt €5,90
Çmimi i rregullt €4,72 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €5,90
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota