Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Leckë Mikrofibër PLUS Interier dhe Xhama 50x60 3

SONAX Leckë Mikrofibër PLUS Interier dhe Xhama 50x60 3

SONAX Leckë Mikrofibër PLUS Interier dhe Xhama 50x60 3 lecka ultra të mirë me mikrofibra. Nuk lë shtresa, njolla dhe garzë. Për përdorim në sipërfaqe të buta: Përdorni të lagur për pastrim, të terur për fshirje ose polirim.
Për përdorim në sipërfaqe të tekstilit : Përdorni të lagur.
Çmimi i rregullt €12,00
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €12,00
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota