Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Leckë Mikrofiber për Terrje

SONAX Leckë Mikrofiber për Terrje

Klasë e lartë, shumë e trashë dhe e butë, format i madh i leckës për terrje, me aftësi të larta absorbuese. Nuk lë shenja apo gritha në sipërfaqe. Mund të lahet. Aksesorë ideal për kursimin e kohës dhe terjen e veturës që është e butë në sipërfaqe. Me kënde të rrumbullakosura dhe të qepura mirë. Duke qenë shumë e dendur dhe me fibra të gjata, lecka mikrofiber me peshë neto 600 g/m2 mund të absorbojë 10 herë më shumë se pesha e saj.

Çmimi i rregullt €20,00
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €20,00
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota