Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Leckë Mikrofibër Exterior - 416241

SONAX Leckë Mikrofibër Exterior - 416241

SONAX Leckë Mikrofibër Exterior - 416241 SONAX Leckë Mikrofibër Exterior 2 lecka me mikrofibra të kualitetit të lartë për largimin e mbetjeve të polirimit dhe terrjen e veturës pas larjës. Lë një shkëlqim të thellë pa gritha,njollosje apo vija. Mund të lahet. Përdorni kur është e terur për efekt më të mirë.
Çmimi i rregullt €5,75
Çmimi i rregullt €4,60 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €5,75
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota