Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

SONAX Leckë me Mikrofibra Kundër Mjegullosjës së Xhamave - 421200

SONAX Leckë me Mikrofibra Kundër Mjegullosjës së Xhamave - 421200

SONAX Leckë me Mikrofibra Kundër Mjegullosjës së Xhamave - 421200

Parandalon xhamat e brendshme të veturës nga mjegullosja. Thjeshtë pastroni xhamat e mjegullosura me leckën speciale SONAX Leckë me Mikrofibra Kundër Mjegullosjës së Xhamave. Të parandaloni xhamat nga ri mjegullosja, pastroni tërësisht xhamin me SONAX Pastrues i Xhamave dhe pastaj pastroni dhe thajeni xhamin me leckën pak të lagur SONAX Leckë me Mikrofibra Kundër Mjegullosjës së Xhamave

Çmimi i rregullt €2,49
Çmimi i rregullt €1,48 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €2,49
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota