Kalo te informacioni i produktit
1 e 6

SONAX Largues I Insekteve Star - 233400

SONAX Largues I Insekteve Star - 233400

SONAX Largues I Insekteve Star - 233400 SONAX Largues I Insekteve Star Largues efektiv I insekteve, I cili largon shpejtë dhe në mënyrë gjentile edhe mbetjet e insekteve më të forta dhe të tharra mirë në sipërfaqet e xhamit, ngjyrës, kromit dhe plastikës pa I dëmtuar sipërfaqet. Mbetjet eliminohen plotësisht dhe lehtë. Ideale pë përdorim para secilës larje të veturës.
Çmimi i rregullt €7,60
Çmimi i rregullt €6,08 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €7,60
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota