Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

SONAX Fuqi Oktanësh - 514100

SONAX Fuqi Oktanësh - 514100

SONAX Fuqi Oktanësh - 514100 Formuluar për të rritur numrin e oktanëve në benzinën me dhe pa plumb deri në 4 njësi në varësi të kualitetit të benzinës. Formula e fuqishme siguron mbrojtjen e rënies së piston pajtuesit dhe qëndrueshmërisht parandalon dëmet e motorit të cilat shkaktohen nga puna e tij. Siguron përformancë me fuqi të lartë edhe për vozitje të mundimshme. E padëmshme për të gjithë komponentët e karburantit, senzorët e oksigjenit dhe konvertorët kataliktikë. E padëmshme në plastika dhe polimere. Gjithashtu mund të përdorët në motorët me mbushës turbo.
Çmimi i rregullt €5,70
Çmimi i rregullt €4,56 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €5,70
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota