Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

SONAX Freskues i aromave – Largues I Kundërmimeve - 292241

SONAX Freskues i aromave – Largues I Kundërmimeve - 292241

SONAX Freskues i aromave – Largues I Kundërmimeve - 292241 Largon besueshmërisht dhe përgjithmonë aromat jo dëshiruese dhe kundërmimet si erën e kafshëve, erën e duhanit nga tekstilet si tapiceritë, perdet, pëlhurat, këpucët dhe teshat. Përbërësit neutralizues me origjinë bimore depërtojnë thellë në fibrat e tekstileve duke larguar përfundimisht grimcat e aromave të pakëndshme. Aroma e butë siguron freski të këndshme. Po ashtu mund të përdoret edhe si freskues I ajrit.
Çmimi i rregullt €9,90
Çmimi i rregullt €7,92 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €9,90
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota