Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

SONAX Extreme Shkumë për lëkurë 250ml - 289100

SONAX Extreme Shkumë për lëkurë 250ml - 289100

SONAX Extreme Shkumë për lëkurë 250ml - 289100 SONAX Extreme Shkumë për lëkurë Për pastrimin dhe kujdesin ndaj të gjitha llojeve të lëkurave origjinale dhe imitimeve të lëkurave në karriget e veturave, lëkurën e motoçikletave, çantave, orendive e të gjitha pjesëve tjera që përmbajnë lëkurë. E përshtatshme për të gjitha llojet e ngjyrave të lëkurës. Renovon lëkurën. Ideale për karriget me nxemje. Me aromë natyrale të lëkurës. Udhëzime për përdorim: Pastroni sipërfaqet me thithëse elektrike. Tundeni kanaqen para përdorimit. Aplikoni produktn në Dorëzen apo Sfungjerat nga SONAX dhe fërkoni siperfaqet. SIpërfaqet gjithmonë duhet të pastroni barabartë që të mos ketë dallime. Përsëriteni procesin për sipërfaqet që janë më të ndotura.
Çmimi i rregullt €13,50
Çmimi i rregullt €10,80 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €13,50
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota