Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Sonax Argjile PeR Pastrimin e Siperfaqes 150 mm - 450605

Sonax Argjile PeR Pastrimin e Siperfaqes 150 mm - 450605

Sonax Argjile PeR Pastrimin e Siperfaqes 150 mm - 450605

Balta e përshtatshme për përpunim. Sytë dhe hollon sipërfaqen e bojës. Ideale për heqjen e kokëfortësisë
ndotja nga papastërtitë me ngjitës, të tilla si veshja e bojës, njollat ​​e ujit, lëngu i drurit, mbetjet e ngjitësit
dhe papastërti të tjera. Diametri 150 mm.

Çmimi i rregullt €37,50
Çmimi i rregullt €30,00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €37,50
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota