Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

SONAX BIKE - Leckë për biçikleta 40x50cm - 852000

SONAX BIKE - Leckë për biçikleta 40x50cm - 852000

SONAX BIKE - Leckë për biçikleta 40x50cm - 852000

SONAX BIKE - Leckë për biçikleta
Mirëmban dhe mbron të gjitha pjesët e biçikletës. Mund të përdoret edhe për biçikletat elektronike. Papastërtitë largohen dhe eliminohen shpejtë dhe lehtë. 40x50 cm

Çmimi i rregullt €2,80
Çmimi i rregullt €2,24 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €2,80
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota