Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Busy Mbushes 2.4 A

Busy Mbushes 2.4 A

Ky karikues muri është projektuar për të karikuar shpejt dhe në mënyrë të sigurt pajisjen tuaj të përputhshme. Duke shfaqur një dalje të fuqishme 2.4 Amper, ai ofron aftësi karikimi të shpejtë dhe është i përshtatshëm për shumicën e telefonave inteligjentë, tabletëve dhe pajisjeve të tjera me energji USB. Karikuesi është projektuar me një ndërtim të qëndrueshëm dhe qark të avancuar për mbrojtje nga mbitensioni, mbirryma dhe qarku i shkurtër.

Çmimi i rregullt €5,69
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €5,69
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota