Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Busy Altoparlant me Bluetooth Mini

Busy Altoparlant me Bluetooth Mini

Një pajisje me teknologji të certifikuar, të mbështetur ndërkombëtarisht. Ai mbështet çiftimin me pajisje të ndryshme me valë në një kohë relativisht të shkurtër. Me funksionin FM mund të kërkoni dhe transmetoni radio. Ai riprodhon muzikën dhe zërin mjaft qartë, duke dhënë tingull të qartë. Ai mbështet kartën micro SD dhe kartën USB. Transmeton format audio Mp3. Mbështet lidhjen TWS. Jetëgjatësia e baterisë deri në 4 orë.

Çmimi i rregullt €8,99
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €8,99
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Color
Shikoni detajet e plota