Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

AROMA HEX

AROMA HEX

Hex është një freskues ajri polimer i krijuar për shoferët që vlerësojnë minimalizmin dhe dizajnin modern. I vendosur në një grilë ventilimi, ai siguron freski deri në 40 ditë. Një aromë origjinale e bazuar në parfumet franceze.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:
Hiqeni produktin nga paketimi. Mund ta përdorni në një nga 2 mënyrat. Ngjitni unazën plastike dhe përdorni produktin si një unazë çelësash aromatike ose instaloni atë në një ajrim në makinën tuaj duke përdorur dorezën.

TEKNOLOGJIA:
Polimer - një material i sigurt që përfshin një aromë e cila lirohet gjatë procesit të avullimit.

Çmimi i rregullt €2,99
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €2,99
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Style
Shikoni detajet e plota