Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Air freshener Prestige Aroma Car Wood

Air freshener Prestige Aroma Car Wood

Një tapë druri dhe një shishe qelqi një aromë e lëngshme janë sekreti i fuqisë së këtij freskuesi ajri makine. Prestige Wood nuk është vetëm një shishe unike në një paketim origjinal. Mbi të gjitha, është fuqia e aromës e garantuar nga parfumet origjinale franceze.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:
Hiqeni produktin nga paketimi. Kthejeni për të hapur tapën e drurit dhe hiqni spinën plastike nga shishja e qelqit. Më pas rrotullojeni tërësisht për të mbyllur tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë. Prisni derisa druri të thithë aromën e lëngshme dhe kthejeni shishen përsëri në drejtim. Vareni produktin në pasqyrën e pamjes së pasme. Shijoni freskinë në makinën tuaj deri në 50 ditë.

TEKNOLOGJIA:
Druri - druri i cilësisë më të lartë i cili, kur ngjyhet, lëshon një aromë të lëngshme gjatë procesit të avullimit.

Çmimi i rregullt €2,40
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €2,40
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Style
Shikoni detajet e plota