Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Air freshener Prestige Aroma Car Spray

Air freshener Prestige Aroma Car Spray

Një përbërje e lëngshme aromatike e mbyllur në një shishe qelqi të thjeshtë, por elegante me një atomizues dhe një kapak metalik. Produkti disponohet në 3 parfume parfumesh.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:
Hiqeni kapakun nga shishja dhe spërkatni mjegullën aromatike duke shtypur atomizuesin.

TEKNOLOGJIA:
SPRAY – përbërje aromash të lëngshme me cilësi të lartë. Aroma lirohet duke shtypur grimcuesin i cili jep sasinë e duhur të mjegullës aromatike.

Çmimi i rregullt €4,25
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €4,25
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Style
Shikoni detajet e plota