Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Air freshener Prestige Aroma Car Organic

Air freshener Prestige Aroma Car Organic

Një freskues ajri universal i bazuar në fibra organike të njomur me aromë dhe i mbyllur në një kuti alumini. Aroma lëshohet përmes vrimave në kapakun plastik. Është elegant dhe i lehtë për t'u përdorur. E disponueshme në 3 parfume parfumesh.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:
Hiqni kapakun plastik. Hapni kapakun e aluminit të kanaçes. Vendoseni kapakun e plastikës përsëri dhe shijoni aromë intensive. Produkti mund të vendoset në një mbajtëse filxhani ose nën një nga sediljet e përparme.

TEKNOLOGJIA:
Organike – fibra organike të njomura me aromë, të mbyllura në një kuti alumini. Aroma lirohet gjatë procesit të avullimit.

Çmimi i rregullt €3,89
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €3,89
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Style
Shikoni detajet e plota