Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Air Freshener Aroma Xtra

Air Freshener Aroma Xtra

Xtra është një celulozë cilësore premium, e dedikuar për adhuruesit e aromave të forta. Është në dispozicion në shumë aroma.
Fijet celuloze me cilësi të lartë thithin në mënyrë të përsosur përbërjen e aromës. Pjesa e brendshme e makinës suaj do të mbajë erë deri në 30 ditë.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:
Hiqeni freskuesin nga petë. Vareni produktin vertikalisht në pasqyrën e pamjes së pasme dhe shijoni aromën tuaj të preferuar.

TEKNOLOGJIA:
Celuloza – freskues i varur me aroma celuloze. Aroma lirohet gjatë procesit të avullimit.

Çmimi i rregullt €0,90
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €0,90
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Style
Shikoni detajet e plota