Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

AIR FRESHENER AROMA CAR WOOD

AIR FRESHENER AROMA CAR WOOD

Një tapë prej druri dhe një shishe qelqi që përmban një aromë të lëngshme janë sekreti i fuqisë së këtij freskuesi të ajrit të makinës. Paketimi inovativ e bën atë edhe më të aksesueshëm.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:
Hiqeni produktin nga paketimi. Kthejeni për të hapur tapën e drurit dhe hiqni spinën plastike nga shishja e qelqit. Më pas rrotullojeni tërësisht për të mbyllur tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë. Prisni derisa druri të thithë aromën e lëngshme dhe kthejeni shishen përsëri në drejtim. Vareni produktin në pasqyrën e pamjes së pasme. Shijoni freskinë në makinën tuaj deri në 50 ditë.

TEKNOLOGJIA:
Druri - druri i cilësisë më të lartë i cili, kur ngjyhet, lëshon një aromë të lëngshme gjatë procesit të avullimit.

Çmimi i rregullt €1,80
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €1,80
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Style
Shikoni detajet e plota