Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

AIR FRESHENER AROMA CAR SUPREME

AIR FRESHENER AROMA CAR SUPREME

Një produkt që kombinon efektin e avullimit të ngadaltë dhe afatgjatë me intensitetin e aromës. Është elegante dhe funksionale. Mund të instalohet në ajrim horizontal ose vertikal dhe aroma zgjat deri në 60 ditë.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:
Shpaketoni produktin dhe hiqni spinën nga shishja e qelqit. Vendoseni fitilin në shishe dhe mbulojeni me trupin plastik. Instaloni produktin në një vrimë ajri në pozicionin vertikal.

TEKNOLOGJIA:
WICK – aromë e lëngshme e mbyllur në një shishe qelqi, që avullohet përmes fitilit të celulozës të vendosur në qafën e shishes.
Çmimi i rregullt €2,45
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €2,45
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Style
Shikoni detajet e plota