Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

AIR FRESHENER AROMA CAR SPRAY

AIR FRESHENER AROMA CAR SPRAY

Një përbërje e lëngshme aromatike e mbyllur në një shishe qelqi me një atomizues dhe një kapak shumëngjyrësh gjysmë transparent. Produkti është i disponueshëm në një gamë të gjerë aromash.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:
Hiqeni kapakun nga shishja dhe spërkatni mjegullën aromatike duke shtypur atomizuesin.

TEKNOLOGJIA:
SPRAY – përbërje aromash të lëngshme me cilësi të lartë. Aroma lirohet duke shtypur grimcuesin i cili jep sasinë e duhur të mjegullës aromatike.

Çmimi i rregullt €2,59
Çmimi i rregullt €2,59 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €2,59
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Style
Shikoni detajet e plota