Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

AIR FRESHENER AROMA CAR PRESTIGE CARD

AIR FRESHENER AROMA CAR PRESTIGE CARD

Një freskues celuloze në formë të varur, me aromë të lëngshme. Një kombinim i dizajnit modern të produktit me një aromë që përmban parfume të cilësisë më të lartë garanton origjinalitet dhe luks.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:
Hiqeni freskuesin nga petë. Vareni produktin vertikalisht në pasqyrën e pamjes së pasme dhe shijoni aromën tuaj të preferuar.

TEKNOLOGJIA:
Celuloza – një freskues i varur me aromë celuloze. Aroma lirohet gjatë procesit të avullimit.

Çmimi i rregullt €1,15
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €1,15
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Style
Shikoni detajet e plota