Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

AIR FRESHENER AROMA CAR ORGANIC

AIR FRESHENER AROMA CAR ORGANIC

Një freskues universal ajri i bazuar në fibra organike të njomur me aromë dhe i mbyllur në një kuti alumini. Aroma lëshohet përmes vrimave në kapakun plastik.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:
Hiqni kapakun plastik. Hapni kapakun e aluminit të kanaçes. Vendoseni kapakun e plastikës përsëri dhe shijoni aromë intensive. Produkti mund të vendoset në mbajtësen e filxhanit ose nën një nga sediljet e përparme.

TEKNOLOGJIA:
Organike – fibra organike të njomur me aromë, të mbyllura në një kuti alumini. Aroma lirohet gjatë procesit të avullimit.

Çmimi i rregullt €2,59
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €2,59
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Style
Shikoni detajet e plota