Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Adetiv Diesel -40 ProfiTech 500 ml

Adetiv Diesel -40 ProfiTech 500 ml

ADITIV DIESEL – Antifriz
Përshkrimi: Antifriz për naftë.
Përmirëson performancën e motorit në temperatura të ulëta dhe mbron karburantin dizel nga kristalizimi/ngrirja.
Përparësitë:
• Naftë e sigurt në kushtet e dimrit.
• Parandalon formimin e kristaleve gjatë punës në temperatura të ulëta.
• Parandalon kristalizimin e karburantit dizel si dhe rrjedhjen e ngadaltë në filtra, valvola dhe të gjithë sistemin e brendshëm të karburantit.
• Ul pikën e ngrirjes së karburantit (CFPP)
nga 10 deri në 12˚C.
• Parandalon depozitimin e kristaleve të dyllit në fund të rezervuarit.
• Mbron nga gropa, ndryshku dhe korrozioni.
Qëllimi: I destinuar për të gjitha sistemet me naftë (komunar hekurudhor) me ose pa turbombushës, që funksionojnë me nivele të ulëta ose normale të squfurit, për karburantet (bio) me naftë.
Mënyra e përdorimit: Vendosni sasinë e nevojshme në rezervuar përpara se ta mbushni me karburant.
Dozimi: Sasia e rekomanduar e aditivit antifriz dizel është 0,5 l. në 500 l. nafte. Të përdoret para çdo mbushjeje me karburant për të parandaluar kristalizimin e mundshëm.
Shënim: Për karburantin bionaftë B20, trajtimi duhet të jetë dy herë më i zakonshëm për të arritur rezultate të ngjashme.
Data e skadencës është e vulosur në paketim.

Çmimi i rregullt €6,22
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €6,22
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë.
Shikoni detajet e plota